Vrijdag 16 september: Keep it Clean Day #Sluitjeaan #Harderwijk #Zwerfie

Hoofdcategorie: ROOT
Publicatiedatum
Keep it Clean Day Harderwijk #sluitjeaanTijdens Keep it Clean Day gaan overal in Nederland mensen de straat op om zoveel mogelijk zwerfafval op te ruimen. Jij ook? De kracht van KeepItCleanDay is dat er zoveel mogelijk mensen op één dag een grote of kleine opruimactie houden vanuit de gedachte dat elk beetje helpt.

 

Zo doe je mee

Plan een schoonmaakactie op vrijdag 16 september. Raap zwerfafval met vrienden, familie, collega's of andere Supporters van Schoon. Maak bij je schoonmaakactie gebruik van speciaal downloadbaar KeepItClean promotiemateriaal
keep it cleanday nl
Vind acties bij jou in de buurt
Heb je geen zin om zelf een actie te organiseren? Sluit je dan op 16 september aan bij andere Supporters van Schoon. Veel schoonmaakacties die worden georganiseerd vind je op deze website onder 'Acties in de buurt'. https://www.supportervanschoon.nl/acties-in-de-buurt/

Zo organiseer je zelf een actie
Wil je een schoonmaakactie organiseren, maar weet je niet waar te beginnen? Met het stappenplan van Nederland Schoon- doe je het in een handomdraai.

Harderwijk
In Harderwijk heeft Zorgdat ene gemeente Harderwijk (Snelherstel) meerdere jaren ervaring met het ondersteunen en organiseren van Nederland Schoon acties.
Voor informatie www.zorgdat.nl of neem contact op met
Rinet Brinks via 0341-434656 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

#KICD
 Benieuwd naar andere schoonmaakacties op KeepItCleanDay? Volg de organisatie dan op Facebook. Meepraten over KeepItCleanDay kan met #KICD. 

Waar komt KeepItCleanDay vandaan?
KeepItCleanDay is ontstaan n.a.v. de internationale WorldCleanUp. Dit is een wereldwijd evenement waarbij 96 landen, in hun land opruimen, in één dag. De allereerste opruimdag die op deze manier georganiseerd werd vond plaats op 3 mei 2008 in Estland onder de naam ‘Teeme Ara’ (vrij vertaald: Let’s Do It). Hierna volgden 16 andere landen, totdat ze dachten ‘Weet je wat? Als dit met een land kan, dan kan het ook met de wereld!’.

 

www.keepitcleanday.nl

www.nederlandschoon.nl

www.supportervanschoon.nl

www.supporterschoon.nl (Harderwijk)

KICD green Harderwijk