Harderwijk schoon en fris tijdens Landelijke Opschoondag 29 maart

Supporter van Schoon
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Cleanprofs wil laten zien dat er met reinigen van containers milieuvoordelen zijn te behalen. Meehelpen aan een schoner milieu past in de passie die Cleanprofs heeft voor schoonmaken. Daarom gaat Cleanprofs tijdens de Landelijke Opschoondag in Harderwijk op zaterdag 29 maart 2014  in de wijk Drielanden, afvalcontainers gratis reinigen. Met maar liefst 8 wasvoertuigen! De bijzondere schoonmaakactie biedt de duizenden huishoudens in Harderwijk eenmalig de kans om gratis de container te laten reinigen.

Spelregels Gratis Containerreiniging Drielanden zaterdag 29 maart 2014  

-De kunststof minicontainer moet goed leeg zijn. Het gebeurt helaas dat er na het legen van de containers door Aconov toch afval achterblijft. In dat geval kan Cleanprofs uw container niet schoonmaken. 

-Zet uw container zaterdag 29 maart  om 07.30 buiten en laat hem staan. Wij vragen u om uw container lang genoeg te laten staan om Cleanprofs de gelegenheid te geven om uw afvalcontainer te reinigen. In principe werkt Cleanprofs  zaterdag tot  18.00 uur door.

-In verband met de milieuwetgeving mag Cleanprofs geen containers wassen als er bepaalde bijzondere stoffen in zijn achtergebleven. Kattenkorrels en frituurvet zijn hiervan een voorbeeld.

Meer informatie over de gratis reiniging bel onze klantenservice 088-0666189

Deze uniek actie is in samenwerking met de Gemeente Harderwijk

www.cleanprofs.nl

of www.facebook.com/cleanprofs