Doe mee met uw straat aan de Buitenspeeldag

evenementen
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
BSD logo 1Dit jaar is de Nationale Buitenspeeldag op woensdag 12 juni. Op die dag sluiten wij in Harderwijk voor één dag de straten voor het verkeer. Kinderen kunnen dan zonder gevaar naar hartenlust spelen.Activiteiten organiseren op de Buitenspeeldag
U kunt meedoen door activiteiten te organiseren in uw eigen straat. Dit kan op verschillende manieren;
- door spelletjes te organiseren
- te schminken
- een springkussen
- of ander groot speelgoed op de straat te plaatsen.

ZorgDat geeft advies en ideeën en helpt u met het krijgen van de vergunning en wegafsluitingen. Ook kunt u via ZorgDat financiële hulp krijgen voor het organiseren van gezellige en zinvolle activiteiten. Wilt u zich aanmelden met uw straat? Neem dan contact met ZorgDat via (0341) 434 656 of (06) 12 09 97 99 of stuur een email naar Rinet Brinks via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Ideeën uitwisselen op de informatiebijeenkomst van 15 mei
Op woensdag 15 mei is een speciale informatiebijeenkomst over de Buitenspeeldag. U kunt hier tips en adviezen krijgen van ervaren en actieve bewoners en medewerkers van ZorgDat. U bent van harte welkom van 19.30 tot 21.00 uur bij ZorgDat aan de Deventerweg 4 in Harderwijk. Meldt u aan voor de bijeenkomst door een mail te sturen naar mevrouw Rinet Brinks via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

buitenspeeldag 2019 poster